Montage

Vaak wordt aan ons gevraagd waarom wij uw nieuwe keuken wel kook-klaar opleveren. Het antwoord is even kort als simpel. Als u uw nieuwe keuken liever door een vakman laat aansluiten, waarom zou u dan liever een andere loodgieter of elektricien laten komen om de kraan, spoelbak en kookplaat aan te laten sluiten? Dit kan alleen maar onduidelijkheden met zich meebrengen.

Dit wil toch niemand?!

Daarom sluiten wij de keuken compleet aan op gereed zijnde leidingen zoals wij deze in ons installatieschema aangeven. Ook zijn onze monteurs voorzien van montage auto's welke perfect zijn uitgerust om uw keuken compleet te kunnen monteren. 

Tevens wordt uw keuken in 1 keer afgewerkt. Bijna altijd is uw keuken in 1 a 2 dagen weer operationeel.

 

vacature:

Novium keuken plaatst keukens voornamelijk in en rondom schijndel met een reistijd van maximaal 30 minuten via externe monteurs.  Echter wegens enorme drukte gaan we kijken of we de vacature van zelfstandig keukenmonteur ook binnen ons eigen bedrijf kunnen vervullen.

 

Dus ken je iemand die dit zou kunnen tip hem of haar en krijg samen een bonus van 1000 euro netto als die persoon door ons wordt aangegenomen.

 

Als zelfstandig eigen monteur ga je voor ons keukens plaatsen en doet ook werkzaamheden in en om de showroom.  Zonder ervaring is het dus ook zinloos om te soliciteren.

Ook montage van losse inbouwappratuur kan onder jouw werkzaamheden vallen.

Wij hebben een volledig ingerichte montagebus voor je klaar staan waarmee je gaat werken.

Wat wij zoeken is een keukenmonteur die reeds een aantal jaren ervaring heeft opgedaan in het plaatsen van keukens. Onze keukens zijn voor 100% bij particulieren en zijn zowel in de nieuwbouw als in de renovatie.

Je hebt kennis van zowel stroom om een inductiekookplaat aan te sluiten als ook water zodat je elke keuken compleet werkend kunt opleveren bij onze klanten. 

Wij zijn een klein hecht team bestaande uit 4 medewerkers in de showroom en werken met meerdere externe monteurs samen.

Wij betalen een marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Onze vakanties zijn collectief in de bouwvak in de zomer en rondom de kerst en oud en nieuw.

 

Mocht deze functie je iets lijken dan verzoek ik je te reageren via arno@novium.nl of via 073-5470819 en je kunt dan vragen naar Arno Dresen. 

 

Acquisitie nav deze vacture wordt niet op prijs gesteld.

  

 

 

https://novium.nl/uploads/images/pageimage/noviumbus.jpg