Moderne Keukens

Een zelfbewuste en contrastrijke stijlwereld waar geen detail aan het toeval overgelaten wordt. Waar minder meer is en de harmonie van warme kleuren, pure lijnen en vormen centraal staan. Een eigen onmiskenbare stijl voor de trendsetter, waar voor hen, de eenvoud en elegantie samengaan. Uitdagende kleuren en ideeën gecombineerd met moderne materialen en praktische oplossingen maken een thuis.

 

Een keuken is al lang geen keuken meer. Dit klinkt raar maar is realiteit. In de keuken wordt niet alleen gekookt, geleeft, gewerkt, maar ook voor de gezelligeheid wordt er gezeten. Daarom is een keuken tegenwoordig veel meer een leefruimte geworden. Ook uw keuken kan zo mooi worden, vraag de verkopers in de winkel om hun advies. Zoals u ziet is ook hoogglans lak in elke kleur die u maar wenst mogelijk.

 

Deze luxe hoogglans greeploze keuken incl. bosch-apparatuur: grote koelkast, combi-magnetron, vol automatische inbouwkoffiezetter, vaatwasser, gaskookplaat met wokbrander en franke afzuigkap. Verder is deze keuken voorzien van een kookeiland, met 120cm brede pannenlades en in het eiland zitten ook spoelbak en kraan in verwerkt. Het werkblad is van graniet. Aan de achterzijde van het eiland zit ook nog kastruimte en een nisje met graniet. Kortom: van alle luxe voorzien. De kastenwand is 250cm breed. Het eiland is 250 x 92cm.


Zeer complete keuken incl. Combi- magnetron, koelkast nis 102cm,vaatwasser, en 5 pits gaskookplaat van Pelgrim incl. 8 jaar garantie op deze apparatuur van Pelgrim! Verder een afzuigkap, opbouwspoelbak en kraan van Franke. Het kunststof werkblad is afgewerkt met een rvs rand aan de voorzijde.
Mooie rvs-ronde grote ladenkast en rvs achterwand achter de kookplaat.

Keuken Nolte, soft Lack wit mat gelakt uit de luxe Logic lijn!
Ook de glazen espresso achterwand en de verlichte bodem in de klepkasten zitten in de prijs inbegrepen!

Afm. Hoekopstelling: 305x175 cm
Werkhoogte: 95cm.


Mooie witte eiland keuken. Door de ombouw ook met indirecte verlichting af te werken komt er dan toch een spectaculair effect van uw keuken naar voren.

 


Mooie witte eilandkeuken.


Mooie 2-delige witte keuken. Bij deze keuken zijn de zwarte accent kastjes met verlichte ledspots een echter eye catcher voor modern design in uw nieuwe keuken. Wilt u ook een keuken die echt een uitspringend effect heeft neem dan gerust contact met ons op. We kijken graag samen met u wat er nog mogelijk is.

Hoogglans wit met zwart glas transparant het led verlichting 

 

https://novium.nl/uploads/images/pageimage/fabriek.jpg