Keukens | Nieuwe keuken

Greeploos 

Er zijn bij Novium keukens veel variaties mogelijk bij greeploze keukens. U kunt hier denken aan rvs lijsten aluminium lijsten maar ook aan doorlopende grepen aan de deur.

U ziet hier onder enkele voorbeelden wat hiermee mogelijk is.

Greeploos wie wil dit niet. De keuken zonder greep maar met ingefreesde greeplijst. Kijk naar bijgevoegde afbeeldingen hoe uw nieuwe greeploze keuken er uit kan komen te zien.

Moderne Keukens

Een zelfbewuste en contrastrijke stijlwereld waar geen detail aan het toeval overgelaten wordt. Waar minder meer is en de harmonie van warme kleuren, pure lijnen en vormen centraal staan. Een eigen onmiskenbare stijl voor de trendsetter, waar voor hen, de eenvoud en elegantie samengaan. Uitdagende kleuren en ideeën gecombineerd met moderne materialen en praktische oplossingen maken een thuis.

Een keuken is al lang geen keuken meer. Dit klinkt raar maar is realiteit. In de keuken wordt niet alleen gekookt, geleeft, gewerkt, maar ook voor de gezelligeheid wordt er gezeten. Daarom is een keuken tegenwoordig veel meer een leefruimte geworden. Ook uw keuken kan zo mooi worden, vraag de verkopers in de winkel om hun advies. Zoals u ziet is ook hoogglans lak in elke kleur die u maar wenst mogelijk.

 

Deze luxe hoogglans greeploze keuken incl. bosch-apparatuur: grote koelkast, combi-magnetron, vol automatische inbouwkoffiezetter, vaatwasser, gaskookplaat met wokbrander en franke afzuigkap. Verder is deze keuken voorzien van een kookeiland, met 120cm brede pannenlades en in het eiland zitten ook spoelbak en kraan in verwerkt. Het werkblad is van graniet. Aan de achterzijde van het eiland zit ook nog kastruimte en een nisje met graniet. Kortom: van alle luxe voorzien. De kastenwand is 250cm breed. Het eiland is 250 x 92cm.

Nolte metal deur

 Zeer complete keuken incl. Oven, koelkast nis 102cm,vaatwasser, en Kookplaat met afzuigingt van Pelgrim incl. 8 jaar garantie op deze apparatuur van Pelgrim! De zwarte spoelbak en zwarte kraan maken het geheel af. 

Keuken Nolte, metal uit de luxe Logic lijn!


Mooie witte eiland keuken. Door de ombouw ook met indirecte verlichting af te werken komt er dan toch een spectaculair effect van uw keuken naar voren.

Mooie witte eilandkeuken.


Mooie 2-delige witte keuken.

Hoogglans wit met zwart glas transparant het led verlichting 

Klassieke Keukens 

Nostalgische Keukens


Het verlangen naar het oorspronkelijke en idyllische neemt in deze jachtige en snelle tijd toe. Een lifestyle vol levendigheid, warmte en harmonie is de remedie, met vormen, kleuren en materialen die doen denken aan mooie vakantiebestemmingen en de natuur.

 

Gefineerde keukens met rillen op 5 ,10 of 15 cm

Deze eiken grafiet gelakte keuken met fineer houten deuren is voorzien van een 8cm dik granieten werkblad, met tegelplinten van 10cm hoog erachter en een hoge achterwand tot de afzuigkap. Aan de achterzijde bij de spoelbak steekt het blad over waardoor je eraan kunt zitten. De keuken is voorzien van robuuste 10cm brede poten aan het einde. Apparatuur van Bauknecht, waaronder grote koelkast met nis 178cm, vaatwasser op hoogte, met daarboven een stoomoven, gaskookplaat incl. wokbrander, blokschouw 90cm. Voorzien van een speciale Xelium-behandeling. Afmeting 293(kookgedeelte)x168 (spoelgedeelte) en hoge kasten 180cm breed. Het werkblad is bij de kookplaat 65cm diep en bij de spoelbak 100cm diep. Hier kun je aan zitten. Werkhoogte is 97cm hoog.

 

https://novium.nl/uploads/images/pageimage/uitsnedepandschijndel.jpg